Wednesday, June 23, 2010

Alberta Holographic Will




Ingredienti:

6 melanzane

2 eggs 3 tablespoons chopped parsley 1 pinch oregano

1 slice bread soaked in milk 2 tablespoons flour


3 tablespoons olive oil 1 handful chopped pine nuts 1 handful raisins


Ingredients for the sauce: 500


gr fresh tomatoes 1 onion 1 tablespoon parsley


Basil Olive oil Salt

Pepe

Preparation:

They wash the eggplant, roast it on medium heat and remove the skin.
You put the meat well cooked in a dish and flatten with a fork. Put the pulp into a bowl and add the squeezed bread, beaten egg, pine nuts, raisins, una parte della farina, il prezzemolo, l’origano in polvere e poco olio. Ricavate le polpette, si passano nella farina rimanente e si friggono nell’olio. Si prepara la salsa: si taglia la cipolla in cubetti piccoli e si frigge a fuoco medio, fra tempo si tagliano i pomodori a cubetti e si mettono con tutti li aromi a friggere con la cipolla per pochi minuti. Quando tutto è pronto, le polpette di melanzane si mettono in un tegame, è si versa sopra la salsa lasciandole andare per alcuni minuti, a fuoco moderato.
Buon appetito!

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