Wednesday, May 5, 2010

Loss Of Bladder And Bowel Control In Dogs

pork chops with honey, balsamic vinegar, ginger and mustard


finally home again and time to greet a gray ... gray and heavy Leaving from Paris with the sun and get to Rome to find this nice sky is not normal. No, not normal at all, should be the other way ... I have no words.
Today's recipe is easy and good, and this time the protagonists are the pork chops.
not hesitate to change the doses that we do according to your tastes, so you get a flat more or less sweet.

INGREDIENTS x 2
2 pork chops
1 tablespoon ketchup
1 tablespoon soy sauce 2 tablespoons
of honey acacia or millefiori
2 tablespoons mustard (the beans)
2 tablespoons balsamic vinegar
fresh grated ginger to taste
salt pepper

PREPARATION
Place all ingredients in a bowl except the meat, stir and taste to see if the flavor is balanced . Correct if necessary.
Aggiungete le braciole e massaggiatele velocemente per distribuire il composto in modo uniforme, impellicolate (a contatto) e lasciate marinare in frigorifero per un paio d'ore.
Foderate una teglia con della carta forno e poggiatevi sopra le braciole. Ricoprite con il liquido della marinatura e cuocete in forno preriscaldato a 180°C. Girate la carne a metà cottura e bagnatela più volte con il suo sughetto. I tempi di cottura variano a seconda del forno e dello spessore delle braciole. Quando la carne sarà cotta, se il sugo dovesse risultare troppo liquido, fatelo ridurre da solo per qualche minuto.
Ovviamente, se preferite, potete sostituire il forno con la padella.

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